Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17727
Название: Характеристика структурних інструментів управлінського обліку
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: управлінський облік
витрати
Дата публикации: мая-2021
Издательство: Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Библиографическое описание: Матюха М. М. Характеристика структурних інструментів управлінського обліку / М. М. Матюха // Обліково-аналітичний та економіко-фінансовий інструментарій управління сучасним підприємством: міжнародній досвід : збірник наукових праць за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 28 травня 2021 року. – Харків : ХНАДУ, 2021. – С. 38-41.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що подальше становлення та розвиток ринкових відносин трактує необхідність вироблення механізмів сталого розвитку підприємств. Особливі вимоги у зв'язку з цим висуваються до якості управління, що є вирішальним фактором фінансової успішності. Відповідно якісний рівень управління визначається багатьма складовими, такими як гнучкість ведення бізнесу, що забезпечує можливість швидкого реагування на мінливі умови і вимоги ринку, і виваженість управлінських рішень, заснована на застосуванні ефективних методів управління, на аналізі, розрахунку і порівнянні альтернативних варіантів розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17727
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Репозитарій_Матюха2.pdf337,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.