Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17736
Название: Творча постать романтика Л. Боровиковського: культурологічний аспект викладання української мови як іноземної
Авторы: Дворянчикова, Світлана Євгенівна
Ключевые слова: романтизм
іноземні студенти
Левко Боровиковський
українська як іноземна
Дата публикации: мая-2021
Издательство: Видавничий центр КНЛУ
Библиографическое описание: Дворянчикова С. Є. Творча постать романтика Л. Боровиковського: культурологічний аспект викладання української мови як іноземної / С. Є. Дворянчикова // Ad orbem per linguas. До світу через мови : матеріали Міжнародної науково-практичної відеоконференції "Світ цінностей і цінності у світі", м. Київ, 13-14 травня 2021 року. – Київ : Видавничий центр КНЛУ, 2021. – С. 81-83.
Краткий осмотр (реферат): Залучення студентів-інофонів, що приїхали до ЗВО України на навчання, до культурного світу нашої Вітчизни відбувається через українську мову, вивчення інформації про постаті її відомих діячів: науковців, політичних і суспільних достойників, письменників та інших культуртрегерів. Важко переоцінити роль викладача-філолога в процесах занурення студентів у мовне середовище країни й формування вторинної мовної особистості, яка здатна опанувати іншу мовну картину світу. Ми вважаємо, що в культурологічному аспекті залучення адаптованих відеоматеріалів, аудіоматеріалів, про різних українських письменників і їхню творчість, зокрема про Левка Боровиковського, лексико-граматичних вправ, онлайн-тестувань з можливістю перевірки й самоперевірки та низки творчих завдань відкритого типу під час вивчення української як іноземної виправдано, корисно й доречно.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17736
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття.pdf424,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.