Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17743
Название: Організаційні аспекти впровадження системи управлінського контролю
Другие названия: Organizational aspects of the implementation of the management control system
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: управлінський облік
організація обліку
Дата публикации: мар-2021
Издательство: Національна металургійна академія України
Библиографическое описание: Матюха М. М. Організаційні аспекти впровадження системи управлінського контролю / М. М. Матюха // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти : збірник наукових праць за матеріалами V Всеукраїнської науково практичної конференції, м. Дніпро, 30-31 березня 2021 року. – Дніпро : НМетАУ, 2021. – С. 455-457.
Краткий осмотр (реферат): Впровадження систем управлінського контролю викликано не тільки виробничими потребами, а й бажанням власників відслідковувати рівень доходів та витрат та мати повне уявлення про реальне фінансове становище у реальному режимі для проведення процесу планування та прийняття управлінських рішень. Виробництво повинно функціонувати як налагоджений механізм, а для цього потрібно постійно діюча система, що дозволяє відстежувати інформацію про господарські операції, вартість продукції, виробничі витрати і рентабельність виробництва в цілому. Також, необхідність отримати оперативну інформацію про витрати та доходи обумовлена зростанням накладних витрат (наприклад, витрати на дистрибуцію та збут), які досить суттєво впливають на економічні показники. Особливо, це стосується випадків функціонування підприємств із великими за об’ємами виробництв та зовнішніх ринків, коли загальні витрати на реалізацію набагато перевищують можливі виробничі аналогічні витрати.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17743
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матюха-репозитарій.pdf359,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.