Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17761
Название: | Competencies of restaurant staff |
Авторы: | Budiakova, Olena |
Ключевые слова: | готельно-ресторанний бізнес |
Дата публикации: | окт-2020 |
Издательство: | Oktan-Print s.r.o. |
Библиографическое описание: | Budiakova O. Competencies of restaurant staff / O. Budiakova // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 242-243. |
Краткий осмотр (реферат): | The problem of competence of restaurant staff is very relevant, including because it has not received wide coverage in scientific publications. Today the market of restaurant services is not an easy situation. There is an increase in competition, lack of customers due to lower incomes, rising prices for products. In addition, due to the COVID-19 pandemic, quarantine was introduced, which directly affected the closure of restaurants and the inability to work due to restrictions, which led to a decrease in the profitability of restaurants. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17761 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
Располагается в коллекциях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Budiakova_242-243.pdf | 116,91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.