Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17878
Название: Плакати на тему боротьби з COVID-19
Другие названия: Posters on the topic of combating COVID-19
Плакаты на тему борьбы с COVID-19
Авторы: Попова, Ірина Іванівна
Могиляста, Анна Олександрівна
Ключевые слова: пандемія
маска
засіб
плакат
ілюстрація
дизайн
pandemic
mask
tool
poster
illustration
design
Дата публикации: 23-июн-2021
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Могиляста А. О. Плакати на тему боротьби з COVID-19 : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 Дизайн / А. О. Могиляста ; наук. кер. І. І. Попова. – Київ : КНУТД, 2021. – 63 с.
Краткий осмотр (реферат): У дипломній роботі надані результати досліджень наслідків впливу пандемії на сучасне життя людини, наявність різноманітного дизайну для захисних масок та про не відповідальне відношення людини до екології та засобів особистого захисту. Проаналізовано актуальність проблеми та вивчення того, які маски існують на даний момент, як відношення до маски як до аксесуару змінило розуміння людини про її головну функцію. З джерел масової інформації отримано достовірну інформацію про забруднення навколишнього середовища засобами особистого захисту і приведено на цю тему безліч прикладів.
The thesis presents the results of research on the impact of the pandemic on modern life. The urgency of the problem and the study of what masks exist at the moment, how the attitude to the mask as an accessory has changed the understanding of man about Mass media sources provide reliable information on environmental pollution by personal protection and provide many examples on this topic.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17878
Faculty: Інститут комп'ютерних технологій та дизайну
Department: Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін
Располагается в коллекциях:Бакалаврський рівень
Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Diplom022_Mohyliasta_Popova.pdf773,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.