Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18024
Назва: Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні
Інші назви: Проблемы и перспективы организации гастрономического туризма в Украине
Problems and prospects of organization of gastronomic tourism in Ukraine
Автори: Будякова, О. Ю.
Бабіна, Владислава Євгенівна
Ключові слова: туризм
види туризму
гастрономічний туризм
гастрономічний тур
виды туризма
гастрономический туризм
гастрономический тур
tourism
types of tourism
gastronomic tourism
pilgrimage
gastronomic tour
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Бабіна В. Є. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 073 Менеджмент / В. Є. Бабіна ; наук. кер. О. Ю. Будякова ; рец. Т. М. Власюк. – Київ : КНУТД, 2021. – 126 с.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено комплексному аналізу проблем та перспектив організації гастрономічного туризму в Україні. В роботі охарактеризовано поняття та сутність гастрономічного туризму; розглянуто фактори, які впливають на стратегічний розвиток гастрономічного туризму; проведено аналіз сучасного стану гастрономічного туризму в світі. Розглянуто умови і організація гастрономічного туризму в Україні, охарактеризовано напрямки гастрономічного туризму в Україні. Розглянуто гастрономічні тури по Україні, досліджено проблеми організації українського гастрономічного туризму. Проаналізовано тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні. Розроблено гастрономічний тур по Рівненщині.
Исследование посвящено комплексному анализу проблем и перспектив организации гастрономического туризма в Украине. В работе охарактеризованы понятие и сущность гастрономического туризма; рассмотрены факторы, которые влияют на стратегическое развитие гастрономического туризма; проведен анализ современного состояния гастрономического туризма в мире. Рассмотрены условия и организация гастрономического туризма в Украине, охарактеризованы направления гастрономического туризма в Украине. Рассмотрены гастрономические туры по Украине, исследованы проблемы организации Украинского гастрономического туризма. Проанализированы тенденции и перспективы развития гастрономического туризма в Украине. Разработан гастрономический тур по Ровенщине.
The study is devoted to a comprehensive analysis of the problems and prospects of gastronomic tourism in Ukraine. The paper describes the concept and essence of gastronomic tourism; the factors influencing the strategic development of gastronomic tourism are considered; an analysis of the current state of gastronomic tourism in the world. The conditions and organization of gastronomic tourism in Ukraine are considered, the directions of gastronomic tourism in Ukraine are characterized. Gastronomic tours in Ukraine are considered, problems of the organization of the Ukrainian gastronomic tourism are investigated. Trends and prospects of gastronomic tourism development in Ukraine are analyzed. A gastronomic tour of Rivne region has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18024
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Розташовується у зібраннях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom073_Babina_Budiakova.pdf2,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.