Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18032
Название: Вивчення залежності в’язкості емульсії від різного співвідношення водної та масляної фаз при виробництві інактивованої вакцини проти хвороби Ньюкасла
Другие названия: Study of the dependence of the viscosity of the emulsion on the different ratio of water and oil phases in the production of inactivated vaccine against Newcastle disease
Авторы: Чегринець, А. І.
Красінько, В. О.
Салій, О. О.
Ключевые слова: емульсія
вакцина
антиген
emulsion
vaccine
antigen
Дата публикации: апр-2021
Издательство: National University of Food Technologies
Библиографическое описание: Чегринець А. І. Вивчення залежності в’язкості емульсії від різного співвідношення водної та масляної фаз при виробництві інактивованої вакцини проти хвороби Ньюкасла / А. І. Чегринець, В. О. Красінько, О. О. Салій // 87 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution" = Матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", Kyiv, April 15-16, 2021. – Part 1. – Kyiv : NUFT, 2021. – P. 425.
Краткий осмотр (реферат): Актуальною задачею при розробленні високоефективних інактивованих вакцин для птахівництва, поряд з підвищенням імуногенних властивостей, є питання покращення фізичних властивостей вакцин. Встановлено, що збільшення кількості масляної фази призводить до зниження в’язкості вакцини, за рахунок чого полегшується проходження емульсії через голку та її введення в місце вакцинації.
An actual task in the development of highly effective inactivated vaccines for poultry, along with increasing the immunogenic properties, is to improve the physical properties of vaccines. It has been found that increasing the amount of oil phase reduces the viscosity of the vaccine, which facilitates the passage of the emulsion through the needle and its introduction into the vaccination site.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18032
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
Располагается в коллекциях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Part-1_p425_Чегринець.pdf563,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.