Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18232
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасиленко, Євгенія Юріївна-
dc.contributor.authorБабенко, О. В.-
dc.date.accessioned2021-07-27T12:53:02Z-
dc.date.available2021-07-27T12:53:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВасиленко Є. Ю. Проблеми використання генетично модифікованих продуктів / Є. Ю. Василенко, О. В. Бабенко // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 6 квітня 2021 р. / за заг. ред. Ю. А. Бондарчук. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 69-71.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18232-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleПроблеми використання генетично модифікованих продуктівuk
dc.typeThesisuk
local.subject.facultyІнститут права та сучасних технологійuk
local.subject.departmentКафедра філології та перекладуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-04-06-
local.conference.nameІнноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПрофесійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективиuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ITPF2021_P069-071.pdf588,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.