Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18300
Назва: Академічна доброчесність, як основна засада освітньої політики
Автори: Катеринчук, Катерина Володимирівна
Медвєдєв, Денис Вадимович
Ключові слова: закон
освіта
Конституція
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти
позов
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: BoScience Publisher
Бібліографічний опис: Катеринчук К. В. Академічна доброчесність, як основна засада освітньої політики / К. В. Катеринчук, Д. В. Медвєдєв // Fundamental and applied research in the modern world : proceedings of XI International scientific and practical conference, Boston, USA, 9-11 June 2021. – BoScience Publisher, Boston, USA, 2021. – P. 402-405.
Короткий огляд (реферат): Освіта – це процес передачі накопичених знань майбутнім поколінням. Саме від якості накопичених знань залежить благополуччя прийдешніх поколінь. Нормативно-правовими актами, що регулюють положення про освіту в Україні, є: Конституція України – це найважливіший нормативно-правовий акт, в якому у статті 53 чітко передбачається та гарантується право на освіту. Іншими нормативно-правовими актами є: Закон України "Про освіту", Закон України "Про повну загальну освіту", Закон України "Про наукову і науково-технічну діяльність" та інші, які деталізують поняття державної політики у сфері освіти, а також визначають основні засади та принципи освітньої діяльності, визначають види та мову освіти. Також нормативно-правову базу складають підзаконні нормативно-правові акти, а саме: Укази Президента України, Постанови Кабінету Міністрів України, Накази Департаменту освіти і науки, які спрямовані на виконання найважливіших завдань в сфері освіти, а ще які затверджують положення, інструкції та інше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18300
Faculty: Навчально-науковий інститут права та сучасних технологій навчання
Department: Кафедра приватного та публічного права
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра приватного та публічного права (ППП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20210728_308.pdf303,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.