Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18352
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСтрашний, Владислав Володимирович
dc.contributor.authorКуник, О. М.
dc.date.accessioned2021-08-18T22:17:34Z-
dc.date.available2021-08-18T22:17:34Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationКуник О. М. Обґрунтування вибору допоміжних речовин для емульсійних м’яких форм лікарських засобів косметичного призначення [Елекронний ресурс] : реферат до дипломної магістерської роботи спеціальності 226 Фармація, промислова фармація / О. М. Куник ; наук. кер. В. В. Страшний ; рец. В. М. Повстяной. - 2020. - 6 с.
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18352-
dc.languageuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайну
dc.subjectлікарські засоби
dc.subjectемульсія м'яких форм
dc.subjectнормативна база
dc.subjectоб'єкти дослідження
dc.subjectтехнологія виробництва
dc.subjectшкіра
dc.subjectсенсорні властивості
dc.subjectцентрифугування
dc.subjectтермостабільність
dc.subjectкислотне число
dc.titleОбґрунтування вибору допоміжних речовин для емульсійних м’яких форм лікарських засобів косметичного призначення
dc.typeРеферат
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологій
local.subject.departmentКафедра промислової фармації
local.subject.method0
local.diplom.groupМгХФ-19
local.diplom.targetМета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні, експериментальному підтверджені і розробленні складу та технології виробництва емульсійних м’яких форм лікарських засобів косметичного призначення на основі нерафінованих рослинних олій вітчизняного виробництва та діючих речовин (альфа токоферолу ацетат, аскорбінова кислота, ретинолу ацетат) у складі ліпосомальної системи доставки Pro-Lipo Neo, які мають відмінні зволожуючі та сенсорні властивості.
local.diplom.objectОб'єктом дослідження дипломної магістерської роботи є склад та технологія виробництва емульсійних м’яких форм лікарських засобів косметичного призначення.
local.diplom.predmetПредметом дослідження є органолептичні та фізико-хімічні властивості діючих та допоміжних речовин емульсійних м’яких форм лікарських засобів косметичного призначення.
local.diplom.methodМетоди дослідження: в процесі виконання роботи використані теоретичні та експериментальні методи. Колоїдну стабільність емульсій визначали центрифугуванням. Термостабільність визначали термостатуванням з наступним центрифугуванням. Кислотне число визначали титрометричним методом дослідження шляхом титрування гідроксидом натрію. Пероксидне число визначали титрометричним методом дослідження шляхом титрування тіосульфатом натрію. Жирокислотний склад олій визначали на газовому хроматографі "Кристалл-2000М". Визначення водневого показника проводили за допомогою pH-метру ADWA AD1200. Реологічні характеристики визначали на приладі "Реотест-2". Органолептичні характеристики визначали за скоринг-методом. Кількість вологи та жиру на шкірі визначали за допомогою тестера з цифровим високочутливим датчиком Skin Detector SG-7D. Антиоксидантну активність емульсії оцінювали за методом Oyaizu (метод FRAP). Спектри поглинання знімали на спектрофотометрі ULAB 102. Мікрофотографії емульсійних систем були отримані на мікроскопі «Микмед-1» з цифровою камерою для мікроскопа серії DCM і пакета прикладних програм. Математична обробка експериментальних даних проводилася на підставі методу математичної статистики, а саме кореляційно-регресійного аналізу, яка включала розрахунок точкових та інтервальних оцінок результатів експериментів.
local.diplom.okrМагістр
local.diplom.speciality226 Фармація, промислова фармація
Располагается в коллекциях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Магістерський рівень

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
m000042.docx27,8 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.