Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра сценічного мистецтва і культури (СМК)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Кафедра філософії та культурології (ФК)
Кафедра цифрового мистецтва (ЦМ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 13.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями
Колісниченко, Т. О.
;
Бойко, В. Є.
2022
Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку
Колісниченко, Т. О.
;
Клименко, А. М.
2022
Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах
Колісниченко, Т. О.
2022
Сучасні тренди в туристичному бізнесі
Колісниченко, Т. О.
;
Богдан, Я. М.
2021
Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів
Коржук, К. В.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
Опанащук, Ю. Я.
;
Колісниченко, Т. О.
;
Вергун, А. М.
2021
Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі
Харченко, А. А.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Федоренко, А. О.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови
Колісниченко, Т. О.
Просмотр
Автор
1
Опанащук, Ю. Я.
1
Пшеничний, Б. М.
1
Федоренко, А. О.
1
Харченко, А. А.
.
< предыдущая
Тема
2
готельний бізнес
1
contactless service
1
food design
1
gastronomic culture
1
gastronomy
1
hotel
1
hotel business
1
innovations
1
innovative activity
1
product innovations
.
дальше >
по дате выпуска
6
2022
7
2021