Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Название: Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови
Авторы: Колісниченко, Т. О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Колісниченко Т. О. Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови / Т. О. Колісниченко // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 240-243.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20432
Располагается в коллекциях:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IMPER_2022_V1_P240-243.pdf265,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.