Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра сценічного мистецтва і культури (СМК)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Кафедра філософії та культурології (ФК)
Кафедра цифрового мистецтва (ЦМ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 244.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
25
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі
Харченко, А. А.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Федоренко, А. О.
;
Колісниченко, Т. О.
2020
Prospects of using social networks in the educational process
Chernyak, D. S.
;
Kadlubovich, T. I.
;
Zagrebelna, I. V.
жов-2020
Socio-cultural dimensions of modernityin the context of cognitive practices
Sakun, A. V.
;
Chernyak, Daryna
2021
Creative industries and their role in Ukraine's economic system
Verhun, Antonina
;
Bondarchuk, Julia
2021
Готельно-ресторанний бізнес України: аналітичний аспект
Грекова, А. О.
;
Кривощепова, Г. М.
;
Нишенко, О. В.
2020
Ukrainian humanists on the role of man in society (1st half of the 16th century)
Mnozhynska, Ruslana
2021
Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні
Панасюк, А. С.
;
Борецька, Н. П.
2021
Перспективи використання аутсорсингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Андрущенко, Д. О.
;
Нишенко, О. В.
Перегляд
Автор
30
Городянська, Лариса Володимирівна
19
Черняк, Д. С.
18
Кадлубович, Т. І.
16
Множинська, Р. В.
14
Сакун, А. В.
13
Вергун, А. М.
13
Колісниченко, Т. О.
11
Mnozhynska, Ruslana
10
Нишенко, О. В.
8
Sakun, A. V.
.
далі >
Тема
6
освіта
6
підприємство
6
туризм
4
education
4
humanism
4
restaurant business
4
дистанційне навчання
4
цифровізація
3
culture
3
enterprise
.
далі >
за датою випуску
71
2022
95
2021
78
2020