Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825
Название: | Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні |
Авторы: | Панасюк, А. С. Борецька, Н. П. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Панасюк А. С. Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в Україні / А. С. Панасюк, Н. П. Борецька // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 367-371. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18825 |
Располагается в коллекциях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN2021_P367-371.pdf | 172,59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.