Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет культурних і креативних індустрій (ККІ)
Кафедра сценічного мистецтва і культури (СМК)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Кафедра філософії та культурології (ФК)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 13.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями
Колісниченко, Т. О.
;
Бойко, В. Є.
2022
Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку
Колісниченко, Т. О.
;
Клименко, А. М.
2022
Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах
Колісниченко, Т. О.
2022
Сучасні тренди в туристичному бізнесі
Колісниченко, Т. О.
;
Богдан, Я. М.
2021
Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажів
Коржук, К. В.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
Опанащук, Ю. Я.
;
Колісниченко, Т. О.
;
Вергун, А. М.
2021
Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справі
Фесак, Є. М.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Роль і значення якості послуг в готельному бізнесі
Харченко, А. А.
;
Колісниченко, Т. О.
2021
Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства
Федоренко, А. О.
;
Колісниченко, Т. О.
2022
Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови
Колісниченко, Т. О.
Просмотр
Автор
2
Бойко, В. Є.
2
Фесак, Є. М.
1
Богдан, Я. М.
1
Вергун, А. М.
1
Кабанець, О. О.
1
Клименко, А. М.
1
Коржук, К. В.
1
Літвінчук, А. Р.
1
Новікова, К. А.
1
Опанащук, Ю. Я.
.
дальше >
Тема
2
готельний бізнес
1
contactless service
1
food design
1
gastronomic culture
1
gastronomy
1
hotel
1
hotel business
1
innovations
1
innovative activity
1
product innovations
.
дальше >
по дате выпуска
6
2022
7
2021