Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 231.
назад
1
2
3
4
...
24
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2021
Особливості захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг в Україні
Побережець, В. С.
;
Вергун, А. М.
2021
Методологічні підходи до розробки інтегрованої системи управління якістю на фармацевтичному виробництві лікарських засобів із продукції in bulk
Баула, О. П.
;
Салій, О. О.
;
Шевченко, О. О.
;
Пальчевська, Т. А.
;
Шевченко, Т. О.
2022
Культурний туризм в парадигмі національних державотворчих процесів
Опанащук, Ю. Я.
2022
Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями
Колісниченко, Т. О.
;
Бойко, В. Є.
7-сен-2022
International migration of human resources in the conditions of social transformations
Blendi, Lami
;
Tarasenko, Iryna
;
Shyshova, Olha
;
Voropayeva, Tatiana
;
Verhun, Antonina
окт-2021
Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізації
Тарасенко, І. О.
;
Вергун, А. М.
2023
Ключові моменти розвитку культурних і креативних індустрій
Вергун, А. М.
2023
Особливості забезпечення безпеки та конфіденційності при онлайн-продажах готельних послуг у мережі Radisson Blue
Шевченко, О. О.
;
Дуброва, Д. М.
2015
Методика оцінювання рівня автономії ВНЗ
Моргулець, О. Б.
2022
Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturity
Ishchejkin, Tymur
;
Liulka, Viktoriia
;
Dovbush, Vita
;
Zaritska, Nadiia
;
Puzyrova, Polina
;
Tsalko, Tetiana
;
Nevmerzhytska, Svitlana
;
Rusina, Yuliia
;
Nyshenko, Olena
;
Bebko, S.
Просмотр
Автор
74
Городянська, Лариса Володимирівна
22
Вергун, А. М.
18
Борисова, Оксана Володимирівна
15
Нишенко, О. В.
13
Колісниченко, Т. О.
12
Моргулець, О. Б.
10
Шевченко, О. О.
9
Verhun, Antonina
9
Борецька, Н. П.
7
Shevchenko, O.
.
дальше >
Тема
6
innovation
6
service
6
services
6
tourism industry
6
економічні ресурси
6
послуга
6
цифрові технології
5
hotel
5
відтворення
5
готель
.
< предыдущая
дальше >
по дате выпуска
107
2023
44
2022
44
2021
8
2020
11
2019
3
2018
1
2017
3
2016
1
2015
3
2014
.
дальше >