Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет культурних і креативних індустрій (ККІ)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 231.
назад
1
2
3
4
...
24
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Особливості захисту прав та інтересів споживачів фінансових послуг в Україні
Побережець, В. С.
;
Вергун, А. М.
2021
Методологічні підходи до розробки інтегрованої системи управління якістю на фармацевтичному виробництві лікарських засобів із продукції in bulk
Баула, О. П.
;
Салій, О. О.
;
Шевченко, О. О.
;
Пальчевська, Т. А.
;
Шевченко, Т. О.
2022
Культурний туризм в парадигмі національних державотворчих процесів
Опанащук, Ю. Я.
2022
Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями
Колісниченко, Т. О.
;
Бойко, В. Є.
7-вер-2022
International migration of human resources in the conditions of social transformations
Blendi, Lami
;
Tarasenko, Iryna
;
Shyshova, Olha
;
Voropayeva, Tatiana
;
Verhun, Antonina
жов-2021
Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізації
Тарасенко, І. О.
;
Вергун, А. М.
2023
Ключові моменти розвитку культурних і креативних індустрій
Вергун, А. М.
2023
Особливості забезпечення безпеки та конфіденційності при онлайн-продажах готельних послуг у мережі Radisson Blue
Шевченко, О. О.
;
Дуброва, Д. М.
2015
Методика оцінювання рівня автономії ВНЗ
Моргулець, О. Б.
2022
Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturity
Ishchejkin, Tymur
;
Liulka, Viktoriia
;
Dovbush, Vita
;
Zaritska, Nadiia
;
Puzyrova, Polina
;
Tsalko, Tetiana
;
Nevmerzhytska, Svitlana
;
Rusina, Yuliia
;
Nyshenko, Olena
;
Bebko, S.
Перегляд
Автор
74
Городянська, Лариса Володимирівна
22
Вергун, А. М.
18
Борисова, Оксана Володимирівна
15
Нишенко, О. В.
13
Колісниченко, Т. О.
12
Моргулець, О. Б.
10
Шевченко, О. О.
9
Verhun, Antonina
9
Борецька, Н. П.
7
Shevchenko, O.
.
далі >
Тема
18
туризм
11
готельно-ресторанний бізнес
9
підприємство
8
tourism
8
індустрія гостинності
7
development
7
hotel and restaurant business
7
послуги
7
розвиток
7
інновації
.
далі >
за датою випуску
107
2023
44
2022
44
2021
8
2020
11
2019
3
2018
1
2017
3
2016
1
2015
3
2014
.
далі >