Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Ю. О.-
dc.contributor.authorОмельченко, Г. В.-
dc.contributor.authorРубанка, А. І.-
dc.date.accessioned2021-11-05T10:15:11Z-
dc.date.available2021-11-05T10:15:11Z-
dc.date.issued2021-05-
dc.identifier.citationСавченко Ю. О. Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв / Ю. О. Савченко, Г. В. Омельченко, А. І. Рубанка // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Херсон, 21 травня 2021 року. – Херсон : ХНТУ, 2021. – С. 78-81.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846-
dc.description.abstractСтаття присвячена особливостям різновидів екоупаковки для кавових напоїв, як спосіб екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища. Систематизовано різновиди екоупаковки для кавових напоїв, а саме з кукурудзяного крохмалю, кавової гущі, апельсинової кірки, бамбуку, цукрової тростини та наведено їх порівняння. Визначено чинники, які впливають на розвиток інноваційних технологій в області екоупаковки для кавових напоїв.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсонський національний технічний університетuk
dc.subjectекоупаковкаuk
dc.subjectдизайнuk
dc.subjectекологічністьuk
dc.subjectкавові напоїuk
dc.subjectтоварuk
dc.titleСистематизація різновидів екоупаковки для кавових напоївuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМистецтвознавство, дизайн і ергономікаuk
local.subject.facultyФакультет дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра ергономіки і дизайнуuk
local.conference.locationХерсонuk
local.conference.date2021-05-21-
local.conference.nameСтан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловостіuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
P78-81.pdf485,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.