Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Назва: Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв
Автори: Савченко, Ю. О.
Омельченко, Г. В.
Рубанка, А. І.
Ключові слова: екоупаковка
дизайн
екологічність
кавові напої
товар
Дата публікації: тра-2021
Видавництво: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Савченко Ю. О. Систематизація різновидів екоупаковки для кавових напоїв / Ю. О. Савченко, Г. В. Омельченко, А. І. Рубанка // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Херсон, 21 травня 2021 року. – Херсон : ХНТУ, 2021. – С. 78-81.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена особливостям різновидів екоупаковки для кавових напоїв, як спосіб екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища. Систематизовано різновиди екоупаковки для кавових напоїв, а саме з кукурудзяного крохмалю, кавової гущі, апельсинової кірки, бамбуку, цукрової тростини та наведено їх порівняння. Визначено чинники, які впливають на розвиток інноваційних технологій в області екоупаковки для кавових напоїв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18846
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Розташовується у зібраннях:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
P78-81.pdf485,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.