Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19001
Название: Аналіз можливостей інструментів 3D-візуалізації в Clo3D та САПР Julivi
Другие названия: Analysis of possibilities of 3D-visualization instruments in Clo3D and SAPR Julivi
Авторы: Рожанковська, Ю. В.
Головчанська, Є. О.
Ключевые слова: Clo3D
3D-visualization
SAPR Julivi
3D-візуалізація
Дата публикации: 17-ноя-2021
Издательство: Хмельницький національний університет
Библиографическое описание: Рожанковська Ю. В. Аналіз можливостей інструментів 3D-візуалізації в Clo3D та САПР Julivi / Ю. В. Рожанковська, Є. О. Головчанська // Resource-Saving Technologies of Apparel, Textile & Food Industry : International Scientific-Practical Internet-Conference of Young Scientists & Students = Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції молодих вчених та студентів, м. Хмельницький, 17-18 листопада 2021 року. – Хмельницький : ХНУ, 2021. – С. 69-70.
Краткий осмотр (реферат): Створення колекцій моделей одягу за допомогою програм 3D-візуалізації є актуальною тенденцією серед відомих брендів та локальних виробників. Відомо, що до основних переваг 3D-візуалізації одягу є можливості зробити примірку виробу на віртуальному манекені та відпрацювати лекала, більш якісної презентації виробів замовникам, апробації моделей на етапі розробки колекції, і як наслідок ‒ економія витрат матеріалів, часу та зусиль на їх постачання, що є важливою передумовою свідомого споживання. В роботі проаналізовано та виконано порівняння основних можливостей 3D-візуалізації в програмі Clo3D та САПР Julivi.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19001
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Располагается в коллекциях:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
rozhankovska_golovchansjka.pdf187,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.