Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19387
Title: Біоінформатичний аналіз консервативних ділянок геномів промислових видів дріжджів
Other Titles: Bioinformatics analysis of conservative genome regions of industrial yeast species
Authors: Грецький, І. О.
Ярмоленко, Маріанна Володимирівна
Keywords: дендрограми
молекулярно-філогенетичний аналіз
ITS-послідовність
dendrograms
molecular phylogenetic analysis
Ascomycota
Basidiomycota
ITS sequence
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Ярмоленко М. В. Біоінформатичний аналіз консервативних ділянок геномів промислових видів дріжджів : дипломна магістерська робота за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / М. В. Ярмоленко ; наук. кер. І. О. Грецький ; рец. О. А. Шидловська. – Київ : КНУТД, 2021. – 60 с.
Abstract: В дипломній магістерській роботі розглянуті дані молекулярно-генетичних i біоінформатичних методів дослідження геномів дріжджів задля оцінки їх біотехнологічного потенціалу за допомогою генетичної ідентифікації. Описані біоінформатичні методи дослідження геномів дріжджів для вивчення мікроеволюційного процессу шляхом порівняльного аналізу консервативних ділянок геному.
In the master's thesis the data of molecular genetic and bioinformatics methods of research of yeast genomes for estimation of their biotechnological potential by means of genetic identification are considered. Bioinformatics methods for studying yeast genomes for studying the microevolutionary process by comparative analysis of conserved regions of the genome are described.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19387
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyplom162_Yarmolenko_Hretskyi.pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.