Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19436
Назва: Роль інноваційних технологій в процесі навчання у ВНЗ
Автори: Коваленко, Інна Анатоліївна
Ісмаілова, Лейла Ісмаілівна
Ключові слова: сфера освіти
комп’ютерні технології
процес навчання
інноваційні технології
новітні технічні засоби
Дата публікації: лют-2022
Видавництво: Perfect Publishing, Vancouver, Canada
Бібліографічний опис: Коваленко І. А. Роль інноваційних технологій в процесі навчання у ВНЗ / І. А. Коваленко, Л. І. Ісмаілова // Innovations and prospects of world science : proceedings of VI International scientific and practical conference, Vancouver, Canada, 2-4 February 2022. – Perfect Publishing, Vancouver, Canada, 2022. – P. 1050-1052.
Короткий огляд (реферат): Активний розвиток інноваційних технологій, застосування нових методів технологічного оснащення, а також використання оновлених інформаційно-комп’ютерних технологій не могли обійти сферу освіти. Виклики сьогодення змушують нас все частіше застосовувати у сфері освіти та у процесі навчання інноваційні технології. У квітні 2004 року в Льєжі (Бельгія) під егідою Європейської Комісії відбулася міжнародна конференція з проблем науково-дослідницької та інноваційної діяльності в університетах. Близько 1000 учасників, співробітники і керівники академічних організацій, промислових компаній, політики і представники урядових кіл Європи, США, Австралії, країн Африки та Азії взяли участь у цьому науковому форумі, що визначив перспективи розвитку науки й інноваційної діяльності в Європі на найближчі 15 років.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19436
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра приватного та публічного права
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра приватного та публічного права (ППП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20220210_303.pdf296,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.