Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2014
Title: Комплексний критерій оцінки формостійкості виробів із льономістких матеріалів на стадіях створення та експлуатації. Повідомлення 2
Other Titles: Integrated formstability evaluation criterion of the flax-containing products on the phases of their creation and using
Authors: Садретдінова, Н. В.
Яценко, М. В.
Keywords: формостійкість
льономісткий
formstability
flax-containing
Issue Date: 2014
Citation: Садретдінова Н. В. Комплексний критерій оцінки формостійкості виробів із льономістких матеріалів на стадіях створення та експлуатації. Повідомлення 2 / Н. В. Садретдінова, М. В. Яценко // Вестник Херсонского национального технического университета. – 2014. – № 1 (48). – С. 152–156.
Source: Вестник Херсонского национального технического университета
Abstract: Стаття присвячена висвітленню методики та результатів виконання роботи по визначенню комплексного критерію оцінки формостійкості льономістких тканин та пакетів на їх основі. Встановлено найбільш вагомі показники формостійкості та визначено їх значимість. Запропоновано алгоритм розрахунку комплексного показника та проведено його апробацію на прикладі льономістких тканин та пакетів на їх основі.
This article presents the results of the definition an integrated formstability evaluation criterion of the flax-containing products. The most important formstability parameters were defined and their significance was determined. The algorithm of the estimation of the integrated criterion was proposed and its approbation by the example of the flax-containing fabrics and the based on them packets were realised.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2014
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та конструювання швейних виробів
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра моди та стилю (МС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20160914_501.pdf455,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.