Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20550
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗябченкова, Ганна Василівнаuk
dc.contributor.authorШпиця, Катерина Євгеніївна-
dc.date.accessioned2023-01-04T21:11:26Z-
dc.date.available2023-01-04T21:11:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШпиця К. Є. Особливості обліку витрат готельно-ресторанної справи / К. Є. Шпиця ; наук. кер. Г. В. Зябченкова // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 232-235.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20550-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleОсобливості обліку витрат готельно-ресторанної справиuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-06-10-
local.conference.nameІмперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвиткуuk
local.conference.sectionВплив сучасних тенденцій розвитку суспільства на організацію та методику бухгалтерського обліку та оподаткуванняuk
Розташовується у зібраннях:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMPER_2022_V2_P232-235.pdf187,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.