Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20550
Title: Особливості обліку витрат готельно-ресторанної справи
Authors: Зябченкова, Ганна Василівна
Шпиця, Катерина Євгеніївна
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Шпиця К. Є. Особливості обліку витрат готельно-ресторанної справи / К. Є. Шпиця ; наук. кер. Г. В. Зябченкова // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 232-235.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20550
Appears in Collections:Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMPER_2022_V2_P232-235.pdf187,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.