Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21020
Название: Інтеграція стилю аніме в українську культуру
Другие названия: Integrtion of anime style in Ukrainin culture
Авторы: Олейнікова, Ірина
Довженко, Ірина
Лисова, Олена
Левченко, Валерія Олександрівна
Ключевые слова: аніме
мультиплікація
дизайн
сучасні рішення
інтеграція
anime
animation
design
modern solutions
integration
Дата публикации: 2022
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Інтеграція стилю аніме в українську культуру / І. Олейнікова, І. Довженко, О. Лисова, В. О. Левченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 259-262.
Краткий осмотр (реферат): Представлені результати роботи по створенню українського персонажа в стилі аніме. Було проаналізовано популярний серед молоді жанр японської анімації та досліджено інтеграцію стилю аніме в українську культуру. У ході дослідження було розроблено дві авторські роботи, виконані за нормами та критеріями створення персонажів аніме.
The results of work on creating a Ukrainian character in the anime style are presented. The popular genre of Japanese animation among young people was analyzed and the integration of the anime style into Ukrainian culture was studied. In the course of the research, two author's works were selected, performed according to all norms and criteria of character creation.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21020
Располагается в коллекциях:Кафедра мультимедійного дизайну (МД)
Актуальні проблеми сучасного дизайну
Кафедра прикладної фізики та вищої математики (ПФВМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
APSD_2022_V1_P259-262.pdf237,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.