Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21083
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Yezhova, Olga | - |
dc.contributor.author | Yizhi, Zhao | - |
dc.contributor.author | Huamei, Liu | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T13:54:32Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T13:54:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Yezhova O. Design of organic agricultural product packaging / O. Yezhova, Yizhi Zhao, Huamei Liu // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 34-36. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21083 | - |
dc.description.abstract | Distinctive visual recognition attraction in the brand packaging design of modern organic agricultural products has been analyzed. As the analysis showed, organic food producers use natural colors in packaging design, often these are shades of green. To emphasize adherence to national traditions, folklore motifs are used. Therefore, in the packaging design, designer should fully understand the attributes of organic agricultural products, and pay attention to the combination of brand culture and commodities while meeting the basic conditions of protecting products and facilitating transportation. | uk |
dc.description.abstract | Проаналізовано характерну привабливість візуального розпізнавання в дизайні фірмової упаковки сучасної органічної сільськогосподарської продукції. Як показав аналіз, виробники органічної їжі використовують у дизайні упаковки натуральні кольори, найчастіше це відтінки зеленого. Щоб підкреслити прихильність до національних традицій, використовуються фольклорні мотиви. Тому в дизайні упаковки дизайнер повинен повністю розуміти атрибути органічної сільськогосподарської продукції та звертати увагу на поєднання культури бренду та особливості продуктів, дотримуючись основних умов захисту продукції та її транспортування. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | packaging design | uk |
dc.subject | visual recognition | uk |
dc.subject | folklore | uk |
dc.subject | color | uk |
dc.subject | organic agricultural product | uk |
dc.subject | дизайн упаковки | uk |
dc.subject | візуальне розпізнавання | uk |
dc.subject | фольклор | uk |
dc.subject | колір | uk |
dc.subject | органічний сільськогосподарський продукт | uk |
dc.title | Design of organic agricultural product packaging | uk |
dc.title.alternative | Дизайн упаковки органічної сільськогосподарської продукції | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Єжова, О. | - |
local.contributor.altauthor | Їжі, Чж. | - |
local.contributor.altauthor | Хуамей, Л. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-04-27 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
local.conference.section | Інформаційні технології візуалізації у дизайні | uk |
Располагается в коллекциях: | Кафедра моди та стилю (МС) Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD_2022_V2_P034-036.pdf | 178,26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.