Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2132Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Холява, О. В. | - |
| dc.contributor.author | Білоцька, Л. Б. | - |
| dc.contributor.author | Лозовенко, С. Ю. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-09-30T07:12:21Z | - |
| dc.date.available | 2016-09-30T07:12:21Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Холява О. В. Дослідження шляхів удосконалення технологічного процесу виготовлення швейних виробів із натурального хутра на основі раціонального використання хутряної сировини / О. В. Холява, Л. Б. Білоцька, С. Ю. Лозовенко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 19. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2132 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | КНУТД | uk |
| dc.title | Дослідження шляхів удосконалення технологічного процесу виготовлення швейних виробів із натурального хутра на основі раціонального використання хутряної сировини | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | uk |
| local.conference.date | 2016-04-28 | - |
| local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| local.conference.section | Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення | uk |
| local.conference.subsection | Технологія та конструювання швейних виробів | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) Наукові розробки молоді на сучасному етапі | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20160428-29_ТЕZY_V1_P019.pdf | 321,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.