Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрима, Анастасія-
dc.contributor.authorАрабулі, А. Т.-
dc.date.accessioned2023-03-22T10:04:54Z-
dc.date.available2023-03-22T10:04:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГрима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859-
dc.description.abstractМета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectсолом'яний кашкетuk
dc.subjectголовний убірuk
dc.subjectтехнологія обробкиuk
dc.titleОсобливості технологічної обробки солом'яного кашкетуuk
dc.title.alternativeFeatures of technological processing of straw capuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorGrima, Anastasia-
local.contributor.altauthorArabuli, Arsenii-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-10-20-
local.conference.nameKyivTex&Fashion-
local.conference.sectionФешн індустрія у 21 сторіччі. Інтеграція смарт технологій в текстильну та фешн індустрії = Fashion industry in the XXI century. Integration of smart technologies in the textile and fashion industry-
Розташовується у зібраннях:Кафедра моди та стилю (МС)
KyivTex&Fashion

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf680,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.