Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Title: Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету
Other Titles: Features of technological processing of straw cap
Authors: Грима, Анастасія
Арабулі, А. Т.
Keywords: солом'яний кашкет
головний убір
технологія обробки
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Грима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80.
Abstract: Мета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Appears in Collections:Кафедра моди та стилю (МС)
KyivTex&Fashion

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf680,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.