Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23064
Название: Швейна машина із захватом маніпулятора деталей крою швейних виробів
Другие названия: A sewing machine with a manipulator grip for cutting parts of sewing products
Авторы: Орловський, Б. В.
Місяць, М. В.
Ключевые слова: швейна машина
маніпулятор
рукоятка
відрізні деталі
деталі крою
швейні вироби
sewing machine
manipulator
grip
cutting parts
cut details
sewing products
Дата публикации: 11-янв-2023
Издательство: ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" (УКРНОІВІ)
Библиографическое описание: Пат. 126711, МПК (2022.01), B65H 3/00, B65H 1/04 (2006.01), B65H 5/00, D06H 7/00. Швейна машина із захватом маніпулятора деталей крою швейних виробів / Б. В. Орловський, М. В. Місяць ; володілець Київський національний університет технології та дизайну. – № a 2020 07683 ; заявл. 03.12.2020 ; опублік. 11.01.2023, Бюл. № 2. – 6 c.
Краткий осмотр (реферат): Швейна машина із захватом маніпулятора деталей крою швейних виробів містить корпус головки швейної машини, голкову пластину, притискний елемент, закріплені у корпусі, засіб для відокремлення, який містить захватну аеродинамічну пластину з колектором та соплами, які з'єднані з компресором, стіс деталей крою з текстилю. Додатково оснащений засобами зменшення зусилля зчеплення деталей крою з текстилю в стосі, які містять динамік низькочастотних акустичних хвиль, повітропроникну поверхню, з одного боку з'єднану з голковою пластиною, а з другого боку утворює зворотно-поступальну кінематичну пару із захватною аеродинамічною пластиною з колектором та соплами, яка розташована паралельно голковій пластині над стосом деталей крою з текстилю із зазором і містить регулювальний гвинт та має площу, що перекриває площу деталей крою з текстилю. Динамік низькочастотних акустичних хвиль закріплений знизу на повітропроникній поверхні. Стіс деталей крою з текстилю розташований зверху повітропроникної поверхні. Також аеродинамічна пластина з колектором та соплами містять засоби керування, які містять пневмоциліндр двосторонньої дії, кінематично з'єднаний із захватною аеродинамічною пластиною з колектором та соплами, два дроселі, пневморозподільник, які з'єднані з компресором, джерело живлення постійним струмом, кнопки "Пуск", "Стоп", кінцевий вимикач, два дроселі, два електромагнітних соленоїди пневморозподільника, реле часу та чотири електромагнітних реле, які електрично з'єднані між собою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23064
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра механічної інженерії
Располагается в коллекциях:Винахідницька діяльність
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Патент_126711.pdf639,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.