Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23065
Название: | Параметричний аналіз і синтез вибору захватів маніпуляторів деталей крою з текстилю |
Другие названия: | Parametric analysis and synthesis of the choice of grippers for manipulators of textile cut parts |
Авторы: | Орловський, Б. В. Місяць, М. В. |
Ключевые слова: | аналіз захват маніпулятор деталь крою текстиль |
Дата публикации: | мая-2022 |
Издательство: | Національний університет "Чернігівська політехніка" |
Библиографическое описание: | Орловський Б. В. Параметричний аналіз і синтез вибору захватів маніпуляторів деталей крою з текстилю / Б. В. Орловський, М. В. Місяць // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2022) : матеріали тез доповідей XII Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року. – У 2-х т. – Т. 1. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – С. 209-212. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведені результати порівняльного аналізу функціонально адекватних захватів маніпуляторів деталей крою з текстилю для автоматизованого завантаження швейних машин. Отримані експериментально-статистичні моделі захватів для узагальненого показника робочого процесу з урахуванням якісних і кількісних параметрів захватів. Обгрунтована пропозиція доцільності використання безконтактних вакуумних захватів деталей крою з текстилю і захватів комбінованої дії. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23065 |
Faculty: | Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій |
Department: | Кафедра механічної інженерії |
Располагается в коллекциях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра механічної інженерії (МІ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_1_Орловський_Б.В_209-212.pdf | 641,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.