Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Название: Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики
Авторы: Лебедєва, Світлана Леонідівна
Онищенко, Вероніка
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Онищенко В. Соціокультурні особливості запозиченої англійської та італійської гастрономічної лексики / В. Онищенко ; наук. кер. С. Л. Лебедєва // Діалог культур у Європейському освітньому просторі : матеріали VIII Міжнародної конференції, м. Київ, 10 травня 2023 р. / упор. С. Є. Дворянчикова. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 342-344.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23665
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Діалог культур у Європейському освітньому просторі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dialog_2023_P342-344.pdf649,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.