Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779
Название: Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів
Авторы: Паришкура, Ю. В.
Шевченко, М. В.
Ключевые слова: раціональне харчування
білки
жири
вуглеводи
організм людини
студенти-волейболісти
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Паришкура Ю. В. Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів / Ю. В. Паришкура, М. В. Шевченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 94-97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779
Располагается в коллекциях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
INORKKI_2023_P094-097.pdf296,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.