Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780| Title: | Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації | 
| Authors: | Паришкура, Ю. В. Курдес, В. А.  | 
| Keywords: | раціональне харчування білки жири вуглеводи організм людини  | 
| Issue Date: | 2023 | 
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Citation: | Паришкура Ю. В. Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації / Ю. В. Паришкура, В. А. Курдес // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 97-100. | 
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780 | 
| Appears in Collections: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)  | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| INORKKI_2023_P097-100.pdf | 275,91 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.