Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780| Назва: | Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації | 
| Автори: | Паришкура, Ю. В. Курдес, В. А.  | 
| Ключові слова: | раціональне харчування білки жири вуглеводи організм людини  | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Бібліографічний опис: | Паришкура Ю. В. Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації / Ю. В. Паришкура, В. А. Курдес // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 97-100. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780 | 
| Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)  | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| INORKKI_2023_P097-100.pdf | 275,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.