Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23834
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, О. О.-
dc.contributor.authorБибик, В. Ю.-
dc.date.accessioned2023-07-04T09:04:05Z-
dc.date.available2023-07-04T09:04:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШевченко О. О. Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності / О. О. Шевченко, В. Ю. Бибик // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 173-175.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23834-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectпідприємства індустрії гостинностіuk
dc.subjectготельно-туристичний бізнесuk
dc.subjectсервісuk
dc.subjectстратегія розвитку бізнесуuk
dc.subjectсфера послугuk
dc.titleІнноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинностіuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionКреативні практики в туризмі та індустрії гостинностіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2023_P173-175.pdf273,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.