Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) : [32] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 32
Issue DateTitleAuthor(s)
2022The role of tourism industry growth in attaining sustainable development goals in a modern globalized worldVerhun, A. M.; Bondarchuk, Ju. A.
2022Information subsystem of agri-food enterprise management in the context of digitalization: the problem of digital maturityIshchejkin, Tymur; Liulka, Viktoriia; Dovbush, Vita; Zaritska, Nadiia; Puzyrova, Polina; Tsalko, Tetiana; Nevmerzhytska, Svitlana; Rusina, Yuliia; Nyshenko, Olena; Bebko, Svitlana
2022Роль соціально-економічного розвитку індустрії туризму в досягненні цілей сталого розвиткуВергун, А. М.
2021Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговуванняШостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г.
2021Особливості діяльності закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвідХолод, А. А.; Борецька, Н. П.
2021Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19Фесак, Є. М.; Борецька, Н. П.
2021Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльностіПшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г.
2021Фуд-дизайн та фудстайлінг – інноваційні напрямки естетичного оформлення і презентації ресторанних стравЛітвінчук, А. Р.; Фесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Пріоритетні напрями безконтактного обслуговування розвитку інноваційних технологій готельного бізнесу в умовах COVID-19Бойко, В. Є.; Кабанець, О. О.; Пшеничний, Б. М.; Колісниченко, Т. О.
Jan-2022Корпоративні активи підприємств ресторанної індустрії та закладів харчування в умовах пандеміїВергун, А. М.; Яворська, О. Г.
2021Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіОпанащук, Ю. Я.; Колісниченко, Т. О.; Вергун, А. М.
2021Methodological features of ensuring the innovative stability of logistics systemsTuraev, Bahodir; Haydarov, Makud; Shevchenko, Oleg
Oct-2021Сталий розвиток як концепція існування світової економіки в умовах глобалізаціїТарасенко, І. О.; Вергун, А. М.
30-Oct-2021Digitization of education as a key characteristic of modernityKhryk, Vasyl; Ponomarenko, Stanislav; Verhun, Antonina; Morhulets, Oksana; Nikonenko, Tetiana; Koval, Liudmyla
Nov-2021Creative industries development as basis for economic development of UkraineMorhulets, Oksana; Verhun, Antonina; Bondarchuk, Julia
2021Роль і значення якості послуг в готельному бізнесіХарченко, А. А.; Колісниченко, Т. О.
2021Сучасні закономірності управління та цифрова економіка в готельно-ресторанній справіФесак, Є. М.; Колісниченко, Т. О.
2021Теоретичні аспекти управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарстваФедоренко, А. О.; Колісниченко, Т. О.
2021Шляхи поліпшення якості ресторанного бізнесу в УкраїніПанасюк, А. С.; Борецька, Н. П.
2021Аромамаркетинг в ресторанному господарстві, як засіб стимулювання додаткових продажівКоржук, К. В.; Колісниченко, Т. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 32