Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Планування розвитку туристичних дестинацій засобами геоінформаційних систем | Слуценко, А. О.; Шевчук, С. М. |
2022 | Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку | Нишенко, О. В. |
2022 | Корпоративна соціальна відповідальність як основа розвитку туристичного підприємства | Вергун, А. М. |
2022 | Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі | Моргулець, О. Б. |
2022 | Туризм в умовах нових викликів | Борецька, Н. П. |
2022 | Віртуальний туризм | Борецька, Н. П.; Кобюк, С. |
2022 | Вплив діджиталізації на туризм | Борецька, Н. П.; Яковенко, П. В. |
2022 | Туристичний бізнес: сучасні тренди та стратегії розвитку | Колісниченко, Т. О.; Клименко, А. М. |
2022 | Харчування військовослужбовців збройних сил України у бойових умовах | Колісниченко, Т. О. |
2022 | Solo-туризм – сучасний тренд в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Новікова, К. А. |
2022 | Вплив геополітичних чинників на формування туристичних процесів в Україні | Файвішенко, Д. С.; Нишенко, О. В. |
2022 | Впровадження безконтактних технологій в системі управління готелями | Колісниченко, Т. О.; Бойко, В. Є. |
2022 | Сучасні тренди в туристичному бізнесі | Колісниченко, Т. О.; Богдан, Я. М. |
2022 | Особливості розвитку креативного туризму під час глобальної кризи туристичної сфери | Шевченко, О. О. |
2022 | Foreign practices of government management of tourist potential formations and their adaptation in Ukraine | Biryukova, Yu. A. |
2022 | Культурний туризм в парадигмі національних державотворчих процесів | Опанащук, Ю. Я. |
2022 | Розвиток індустрії гостинності в Україні | Черниш, О. В.; Вергун, А. М. |
2022 | Туризм та технології – виклики та можливості | Вергун, А. М.; Вяткін, О. В. |
Oct-2022 | Digital tools for the development of the hospitality and tourism industry in the context of a digitized economy | Verhun, Antonina; Buntova, Nataliya; Boretska, Nataliya; Borysova, Oksana; Shevchuk, Serhii |
2022 | Особливості управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови | Колісниченко, Т. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 56