Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24269
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТимейчук, А. М.-
dc.contributor.authorГрищенко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-08-21T09:51:19Z-
dc.date.available2023-08-21T09:51:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГрищенко О. С. Розробка концепції розвитку еко-готелю на Київщині : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. С. Грищенко ; наук. кер. А. М. Тимейчук ; рец. Н. М. Джгуташвілі. – Київ : КНУТД, 2023. – 63 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24269-
dc.description.abstractВипускну бакалаврську роботу присвячено теоретичним аспектам конкурентоспроможності готельного підприємства та розробці концепції розвитку еко-готелю на Київщині. Розроблена стратегія закладу та пропозиції щодо впровадження сучасних анімаційних технологій в систему обслуговування проектованого закладу в Оболонському районі м. Києва.uk
dc.description.abstractThe final bachelor's thesis is devoted to the theoretical aspects of the competitiveness of the hotel enterprise and the development of the concept of the development of an eco-hotel in the Kyiv region. The institution's strategy and proposals for the introduction of modern animation technologies into the service system of the projected institution in the Obolon district of Kyiv have been developed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectконцепція розвиткуuk
dc.subjectеко-готельuk
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectdevelopment conceptuk
dc.subjecteco-hoteluk
dc.subjecthotel managementuk
dc.titleРозробка концепції розвитку еко-готелю на Київщиніuk
dc.title.alternativeDevelopment of the concept of eco-hotel development in the Kyiv regionuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorHryschenko, O. S.-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБГР-2-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programПідприємництво в готельно-ресторанному бізнесіuk
local.contributor.altadvisorTymeichuk, A. M.-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Hryschenko_Tymeichuk.pdf850,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.