Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБунтова, Н. В.-
dc.contributor.authorМихайлів, Ольга Василівна-
dc.date.accessioned2023-08-23T09:11:09Z-
dc.date.available2023-08-23T09:11:09Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationМихайлів О. В. Планування діяльності концептуального закладу в індустрії гостинності : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / О. В. Михайлів ; наук. кер. Н. В. Бунтова ; рец. Н. Джгуташвілі. – Київ : КНУТД, 2023. – 70 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24281-
dc.description.abstractВипускну бакалаврську роботу присвячено аналізу існуючого ринку готельних послуг, проведенню дослідження контингенту потенційних споживачів; визначенню концептуальних засад діяльності засобу розміщення та впровадженню інноваційних розробок. Розроблена стратегія та концепція закладу, сформована програма розвитку етно-готелю "Галицьке Князівство" на найближчу перспективу.uk
dc.description.abstractThe final bachelor's thesis is devoted to the analysis of the existing market of hotel services, conducting a study of the contingent of potential consumers; definition of the conceptual basis of the activity of means of placement and implementation of innovative developments. The strategy and concept of the establishment was developed, and the development program of the ethno-hotel "Halytske Knyazumstvo" was formed for the nearest future.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectпланування діяльностіuk
dc.subjectспеціалізація підприємстваuk
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectactivity planninguk
dc.subjectenterprise specializationuk
dc.subjecthotel managementuk
dc.titleПланування діяльності концептуального закладу в індустрії гостинностіuk
dc.title.alternativePlanning the activity of a conceptual institution in the hospitality industryuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorMikhailiv, Olga Vasylivna-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБГР-2-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programПідприємництво в готельно-ресторанному бізнесіuk
local.contributor.altadvisorBuntova, Nataliia Vasylivna-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Mikhailiv_Buntova.pdf735,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.