Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24333
Название: Дизайн-проєкт інтер’єру приміщення кав’ярні-кондитерської
Другие названия: Design project of the interior of a coffee shop and pastry shop
Авторы: Косенко, Д. Ю.
Зінов'єва, Софія Сергіївна
Ключевые слова: дизайн
інтер’єр
заклад громадського харчування
кав’ярня
проєктування
технології
design
interior
catering establishment
coffee shop
technologies
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Зинов’єва С. С. Дизайн-проект інтер’єру кав’ярні-кондитерської : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 Дизайн / С. С. Зинов’єва ; наук. кер. Д. Ю. Косенко ; рец. О. Шмельова-Нестеренко. – Київ : КНУТД, 2023. – 82 с.
Краткий осмотр (реферат): У дипломній роботі розглядається аналіз сучасних тенденцій дизайну закладів кав’ярень-кондитерських. Приділено увагу поняттю кав’ярні та визначено фактори, що сприяють комфорту та зручності перебування в інтер’єрі закладу кав’ярні-кондитерської, зокрема функціонально-планувальну організацію простору, поєднання кольорів, матеріалів та форм, а також естетичні засади до розробки дизайну кав’ярні-кондитерської. На основі проведеного дослідження в дипломній роботі презентовано концепцію та дизайн-проєкт закладу кав’ярні-кондитерської. Додатково розроблено альбом робочих креслень та фотореалістичних зображень інтер’єру, для успішної реалізації дизайн-проекту.
The thesis examines the analysis of modern trends in the design of coffee confectionery establishments. Attention is paid to the concept of a coffee shop and the factors contributing to the comfort and convenience of being in the interior of a coffee shop and pastry shop are determined, in particular the functional and planning organization of space, the combination of colors, materials and shapes, as well as the aesthetic principles for the development of coffee shop-confectionery design. On the basis of the conducted research, the concept and design project of the cafe confectionery establishment is presented in the thesis. An album of working drawings and photorealistic images of the interior was additionally developed for the successful implementation of the design project.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24333
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Располагается в коллекциях:Бакалаврський рівень
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom022_Zinovieva_Kosenko.pdf10,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.