Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24404
Название: Управління товарним асортиментом підприємства
Другие названия: Management of the product range of the enterprise
Авторы: Вартанова, О. В.
Пружинський, Микола Сергійович
Ключевые слова: асортимент
товарообіг
система управління асортиментом
аналіз попиту
аналіз якості
аналіз логістики
продукт
assortment
turnover
assortment management system
demand analysis
quality analysis
logistics analysis
product
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Пружинський М. С. Управління товарним асортиментом підприємства : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 073 Менеджмент / М. С. Пружинський ; наук. кер. О. В. Вартанова. – Київ : КНУТД, 2023. – 94 с.
Краткий осмотр (реферат): Дипломну роботу бакалавра присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо реалізації політики асортименту торгівельних компаній та імплементації методик регулювання асортименту в практику українських підприємств. На підставі дослідження напрацювань компанії "Сільпо-фуд" у сфері формування асортименту обґрунтовано основні перспективи покращення ефективності комплексу управління асортиментом продуктів торгівельного підприємства, проведено комплексну діагностику діяльності підприємства, запропоновано шляхи удосконалення системи менеджменту асортименту. Обґрунтовано основні напрями формування асортиментної структури товарообігу для товариства "Сільпо-фуд" за напрямками аналізу попиту, якості, логістики і маркетингу для впровадження інформаційних технологій.
The bachelor's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and the justification of practical recommendations for the implementation of the assortment policy of retail enterprises and the implementation of assortment management methods in the practice of Ukrainian enterprises. On the basis of the study of the activities of Silpo-food LLC in the field of assortment formation, the main directions for improving the efficiency of the product assortment management system of the trading enterprise were substantiated, a comprehensive diagnosis of the enterprise's activity was carried out, and ways of improving the assortment management system were proposed. The main directions of the formation of the assortment structure of the turnover for the enterprise "Silpo-food" LLC in the directions of demand analysis, quality, logistics and marketing for the introduction of information technologies are substantiated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24404
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра управління та смарт-інновацій
Располагается в коллекциях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Бакалаврський рівень

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dyplom073_Pruzhinskiy_Vartanova.pdf944,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.