Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2473Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Василенко, В. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-10-12T06:40:48Z | - |
| dc.date.available | 2016-10-12T06:40:48Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Василенко В. М. Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття / В. М. Василенко // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" [Текст] : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 156. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2473 | - |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | КНУТД | uk |
| dc.title | Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | uk |
| local.subject.department | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів | uk |
| local.conference.location | Київ | uk |
| local.conference.date | 2016-04-28 | - |
| local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| local.conference.section | Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення | uk |
| local.conference.subsection | Матеріалознавство та технологія текстильних виробництв | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) Кафедра технології моди (ТМ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20160428-29_ТЕZY_V1_P156.pdf | 267,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.