Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Название: Особливості дизайн-проектування ресторану
Другие названия: Features of the restaurant design project
Авторы: Семикіна, Олена
Дяченко, Ксенія
Ключевые слова: дизайн-проектування
дизайн
проект
інтер’єр
ресторан
design
project
interior
restaurant
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Семикіна О. Особливості дизайн-проектування ресторану / О. Семикіна, К. Дяченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2023 року. – У 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 241-244.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати дослідження особливостей дизайн-проектування ресторану у реаліях сьогодення. Мета роботи полягає у визначенні основних етапів розробки дизайн-проекту ресторану та систематизації особливостей формування дизайну ресторанного господарства задля створення оптимально комфортного середовища для відвідувачів.
The results of the study of the peculiarities of restaurant design in today's realities are presented. The purpose of the work is carried out in the defined main stages of the development of the design project of the restaurant and the systematization of the peculiarities of the formation of the design of the restaurant economy in order to create an optimally comfortable environment for visitors.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
APSD_2023_V2_P241-244.pdf631,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.