Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Назва: Особливості дизайн-проектування ресторану
Інші назви: Features of the restaurant design project
Автори: Семикіна, Олена
Дяченко, Ксенія
Ключові слова: дизайн-проектування
дизайн
проект
інтер’єр
ресторан
design
project
interior
restaurant
Дата публікації: 2023
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Семикіна О. Особливості дизайн-проектування ресторану / О. Семикіна, К. Дяченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2023 року. – У 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 241-244.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати дослідження особливостей дизайн-проектування ресторану у реаліях сьогодення. Мета роботи полягає у визначенні основних етапів розробки дизайн-проекту ресторану та систематизації особливостей формування дизайну ресторанного господарства задля створення оптимально комфортного середовища для відвідувачів.
The results of the study of the peculiarities of restaurant design in today's realities are presented. The purpose of the work is carried out in the defined main stages of the development of the design project of the restaurant and the systematization of the peculiarities of the formation of the design of the restaurant economy in order to create an optimally comfortable environment for visitors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24757
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2023_V2_P241-244.pdf631,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.