Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24855
Название: Науково-освітній проєкт "Мозаїка української демократії: внутрішні та зовнішні контексти"
Авторы: Дворянчикова, Світлана Євгенівна
Нурієв, Ельхан
Ключевые слова: українська демократія
Київський національний університет технологій та дизайну
освітній проєкт
здобувачі
Дата публикации: мар-2023
Издательство: Державний університет інфраструктури та технологій
Библиографическое описание: Дворянчикова С. Є. Науково-освітній проєкт "Мозаїка української демократії: внутрішні та зовнішні контексти" / С. Є. Дворянчикова, Е. Нурієв // Національний спротив : проблеми, розв'язання, перспективи : матеріали науково-практичної конференції, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : Державний університет інфраструктури та технологій, 2023. – С. 71-74.
Краткий осмотр (реферат): Ідея пропонованого проєкту полягає в тому, щоби запросити до участі у ньому діячів, які дотичні до розбудови та укріпленню ідей демократії і гуманістичних цінностей в Україні та світі. Проєкт, за задумом, полягає в підготовці низки матеріалів-мінілекцій зазначеної тематики у форматі вільної науково-популярної розповіді, насиченої особистими враженнями та рефлексіями з позицій свідка подій, про які йдеться. Ми плануємо як влаштувати зустрічі лекторів з нашими здобувачами, так і підготувати відеоматеріали задля подальшого розміщення їх на платформі модульного середовища освітнього процесу університету із наданням вільного доступу всім охочим. Автори запрошують фахову спільноту долучитися до участі в проєкті, щоби бути дотичними до освітньої справи, що сприяє прагненню студентської молоді позбутися громадянської відстороненості та осмислити себе повноцінними громадянами України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24855
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу (ФП)
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття.pdfСтаття906,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.