Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24959
Название: Виховні інновації в організації "Пласт"
Другие названия: Educational innovations in the "Plast" organization
Авторы: Внукова, Ольга Миколаївна
Горбач, Вячеслав Ігорович
Ключевые слова: виховання
інновації
Пласт
патріотизм
Дата публикации: июн-2023
Издательство: Barca Academy Publiching, Маdrid, Spain
Библиографическое описание: Внукова О. М. Виховні інновації в організації "Пласт" / О. М. Внукова, В. І. Горбач // European scientific congress : proceedings of V International Scientific and Practical Conference, Madrid, Spain, 12-14 June 2023. – Barca Academy Publishing, Madrid, Spain, 2023. – P. 188-192.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто інновації у виховній діяльності Національної скаутської організація України та можливість їх застосування у процесі патріотичного виховання студентів. Використано методи аналізу історичної та педагогічної літератури, зокрема щодо педагогічних інновацій та історії діяльності "Пласту", твори засновників та наставників "Пласту", документи організації, спостереження, бесіди, порівняння. У результаті дослідження зроблено висновок, що інноваційна виховна методика "Пласту" формує особистість свідомого патріота України, розвиває почуття потреби у постійному самовихованні та самовдосконаленні. Виконання суспільно-корисних проєктів сприяє формуванню у молодих людей відповідальності, організованості, комунікативності та інших важливих якостей громадянина. Ця методика, на нашу думку, має активно використовуватися у системі вищої школи для підготовки майбутніх педагогів, а також з метою патріотичного виховання студентської молоді.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24959
Faculty: Факультет мистецтв і моди
Department: Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну
Располагается в коллекциях:Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_Горбач.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.