Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25003
Название: Специфіка діяльності дизайнера інтер'єрів у парадигмі метавсесвіту
Другие названия: Specifics of the activity of an interior designer in the metaworld paradigm
Авторы: Антоненко, Ігор Володимирович
Дата публикации: сен-2023
Издательство: MDPC Publishing
Библиографическое описание: Антоненко I. В. Специфіка діяльності дизайнера інтер'єрів у парадигмі метавсесвіту / I. В. Антоненко // Current challenges of science and education : proceedings of I International scientific and practical conference, Berlin, Germany, 18-20 September 2023. – MDPC Publishing, Berlin, Germany, 2023. – P. 171-176.
Краткий осмотр (реферат): Можливості метавсесвіту відносяться до всіх сфер життя користувачів і пропонують нові варіанти використання віртуальної реальності. Зокрема, у парадигмі метатворчості взаємодія у цифровому полі передбачає перехід від пасивного споживання до активної креативної діяльності. Дизайнери віртуальних світів можуть працювати над проектами у сфері як мистецтва, так і розваг. У тренді створення ігор із використанням VR-технологій. Також VR-дизайнери займаються проектами, в яких користувач занурюється у digital-інтерпретацію творів мистецтва. Професія спирається на галузі, де застосовують 3D-моделювання, наприклад, архітектурного проектування або індустрії відеоігор. Створення тривимірних моделей – основна навичка VR-дизайнера. Так дизайнер інтер'єрів, що вміє поводитися зі спеціальними програмами, може змінити кар'єрний напрямок та стати фахівцем з віртуальних світів. Найближчими роками іммерсивні гарнітури поширюватимуться дедалі більше. Вони стануть комфортнішими та доступнішими, зможуть більш детально транслювати тактильні та аудіовізуальні відчуття та навчаться передавати запахи та смаки. Професія дизайнера віртуальної реальності буде все більш затребуваною у світі майбутнього.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25003
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
71_Берлін.pdf498,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.