Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25004
Название: Перспективи розвитку NFT-дизайну і його затребуваність в Україні
Другие названия: Prospects for the development of NFT design and its demand in Ukraine
Авторы: Антоненко, Ігор Володимирович
Дата публикации: сен-2023
Издательство: SSPG Publish
Библиографическое описание: Антоненко I. В. Перспективи розвитку NFT-дизайну і його затребуваність в Україні / І. В. Антоненко // Innovations and prospects in modern science : proceedings of X International scientific and practical conference, Stockholm, Sweden, 25-27 September 2023. – SSPG Publish, Stockholm, Sweden, 2023. – P. 207-211.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні цифрові технології задають новий вектор у формуванні та розвитку естетики та стилю дизайну меблів та інтер'єру. Експерименти у віртуальному просторі, створення моделей цифрового "предметного дизайну" визначають форми та палітри кольорів, образний лад інтер'єрів справжньої реальності. 3d-технології, motin-дизайн, NFT-дизайн знаходять матеріальний вираз, як у колірному рішенні предметів, стилістиці та формоутворенні, так і в новій естетиці реального світу. Створення нової віртуальної реальності у форматі соцмереж забезпечує максимальну затребуваність NFT-меблів та інтер'єрів серед споживачів. Важливо визначити рівень впливу інноваційних цифрових методів у формуванні єдиного стилю інтер'єрів та меблів, а також оцінити силу та затребуваність традиційних стилів у віртуальному середовищі майбутнього.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25004
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
72_Стокгольм.pdf393,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.