Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25006
Название: Цифрові інтер'єри і віртуальність як генеруюча практика
Другие названия: Digital interiors and virtuality as a generative practice
Авторы: Антоненко, Ігор Володимирович
Дата публикации: окт-2023
Издательство: MDPC Publishing
Библиографическое описание: Антоненко I. В. Цифрові інтер'єри і віртуальність як генеруюча практика / І. В. Антоненко // Current challenges of science and education : proceedings of II International scientific and practical conference, Berlin, Germany, 16-18 October 2023. – MDPC Publishing, Berlin, Germany, 2023. – P. 248-254.
Краткий осмотр (реферат): У дизайнерській практиці часто доводиться стикатися з поняттями "віртуальність" та "реальність". Вважається, що вони співіснують у постійному взаємозв'язку. У цьому дослідженні робиться спроба заглибитися в розуміння терміну "віртуальність", наголошуючи на тому, що віртуальність надає динамічні можливості як для моделювання дизайну внутрішніх просторів, так і для кращого розуміння самої суті створюваного інтер'єру. Періодично виникає онтологічна плутанина таких понять, як "віртуальність" та "реальність". Апріорі передбачається, що вони співіснують у постійному взаємозв'язку, і сам термін "віртуальність" використовується так, ніби точно відомо, що він означає. Можливо, віртуальність – це концепція, або ж практика, яку ми закладаємо у цей термін відповідно до нашого розуміння. У дослідженні терміна "віртуальність" розшифровується докладніше з метою, що завдяки такому розшифруванню стане ясніше сутність активної творчої сили, яка визначає та формує цифрові інтер'єрні простори.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25006
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
74_Берлін.pdf401,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.