Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25048
Название: Специфіка формоутворення деталей швейних виробів
Авторы: Березненко, С. М.
Жданова, О. А.
Білоцька, Л. Б.
Ключевые слова: технологія швейних виробів
формоутворення деталей швейних виробів
Дата публикации: мая-2023
Издательство: Національний університет "Чернігівська політехніка"
Библиографическое описание: Березненко С. М. Специфіка формоутворення деталей швейних виробів / С. М. Березненко, О. А. Жданова, Л. Б. Білоцька // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2023) : матеріали тез доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року. – У 2 т. – Т. 1. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2023. – С. 300-301.
Краткий осмотр (реферат): Основною задачею легкої промисловості є задоволення попиту населення промисловими товарами високої якості. В структурі легкої промисловості України на швейне виробництво припадає вагома частка від загального обсягу продукції, що випускається, а одним із основних і найбільш складних напрямків є виготовлення чоловічого костюму. Асортимент класичних чоловічих костюмів відрізняється достатньою стабільністю, пов’язаною з низькою варіабельністю їх зовнішньої форми та запитом споживача на забезпечення професійної та ділової ідентичності. Тим не менш, необхідність задоволення попиту на одяг, який враховує різну типологію фігур, вікову та географічну диференцію споживачів вимагає від вітчизняних виробників пошуку нових конструктивних та технологічних рішень швейних виробів, які відрізняються підвищеною комфортністю, функціональністю, оригінальністю та індивідуальністю. Користувачі бажають, щоб одяг не тільки відповідав модним тенденціям, а був і практичним, простим у догляді. В цьому плані вибір тканин залишається значимим фактором процесу проектування, виготовлення та реалізації чоловічих костюмів. Крім того на етапі конструкторської підготовки виробництва необхідно уважно аналізувати властивості тканин для точного визначення конструкторських припусків та режимів обробки матеріалів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25048
Faculty: Факультет мистецтв і моди
Department: Кафедра моди та стилю
Располагается в коллекциях:Кафедра моди та стилю (МС)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_2023_Part_1_300-301.pdf432,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.